loading...
بهترین مطالب اینترنت
میثم رحیمی بازدید : 591 شنبه 17 تیر 1391 نظرات (0)

درج لینک، سربرگ، پاورقی و شماره گذاری صفحات

 

بررسی گزینه های بخش Links از زبانه Insert

بخش لینک از سه گزینه Hyperlink و Bookmark و Cross-reference تشکیل شده است. گزینه های این بخش عمدتا برای درج یک «پیوند» به محلی دیگر استفاده می شوند.

گزینه Hyperlink
اگر واژه یا متنی را اصطلاحا Hyperlink کنید، می توانید با کلیک بر روی آن واژه یا متن، به محل جدید وارد شوید. به طور مثال فرض کنید می خواهید عبارت «این سایت» شما را به یک صفحه اینترنتی هدایت کند. برای این کار، ابتدا عبارت «این سایت» را انتخاب کنید و با کلیک بر روی گزینه Hyperlink آدرس سایت مورد نظر را وارد کنید.

از طریق گزینه Hyperlink می توان واژه ها و عبارات را به جز سایت ها، به محل های دیگری نیز پیوند (لینک) کرد. کافی است به جای درج آدرس در محل مورد نظر، از سمت چپ پنجره باز شده محلی را برای پیوند انتخاب کرد. مثلا در تصویر زیر، عبارت «این سایت» به درایو E پیوند شده است.

گزینه Bookmark برای مشخص کردن یک واژه یا عبارت در متن و بازگشت فوری به آن عبارت به کار می رود.

مثال: می خواهیم در داستان کوتاه زیر، واژه «سرازیر» را Bookmark ‌کنیم. برای این کار، این واژه‌ را انتخاب و بر روی گزینه Bookmark کلیک می کنیم. در پنجره باز شده یک نام برای عبارت مورد نظر (در اینجا همان سرازیر) انتخاب و گزینه Add را کلیک می کنیم. اکنون واژه «سرازیر» بوک مارک شد.

حالا پنجره را می بندیم. در انبوه خطوط تایپ شده، پیدا کردن واژه سرازیر کار دشواری به نظر می رسد. برای بازگشت به واژه بوک مارک شده، مجددا گزینه Bookmark را کلیک می کنیم، و از لیست بوک مارک های اضافه شده، واژه سرازیر را انتخاب و گزینه Go To را کلیک می کنیم. خواهیم دید که مجددا به واژه «سرازیر» بازگشتیم.

هر چند که می توان این واژه را با استفاده از گزینه Find نیز پیدا کرد، اما تفاوت بوک مارک با Find در این است که اولا در بخش Find نمی توان یک عبارت را پیدا کرد و فقط می توان به دنبال واژگان گشت و ثانیا در بوک مارک می توان لیستی از عبارات و واژه ها را اضافه کرد که بازگشت به آنها را ساده تر می کند. این گزینه برای متون بلندی که بعضا عبارت های یکسان در آنها به کار می رود کاربرد دارد. بدین ترتیب که برای پیدا کردن عبارت های مشخص، دچار سردرگمی نشویم.

میثم رحیمی بازدید : 1822 شنبه 17 تیر 1391 نظرات (0)

درج نمودار
همانطور که پیش تر گفته شد، بسته نرم افزاری آفیس از مجموعه نرم افزارهایی تشکیل شده که بین آنها نوعی ارتباط از نظر ساختاری و گزینه ها وجود دارد. نرم افزار اکسل (Excel) برای انجام محاسبات ریاضی و کشیدن نمودار به وسیله ابزارهای گرافیکی به کار می رود و توانایی انجام محاسبات پیچیده ریاضی را دارد. برای درج نمودار در نرم افزار Word لازم است که آشنایی مختصری با نرم‌افزار Excel داشته باشیم چرا که داده های نمودار از طریق نرم افزار Excel قابل ویرایش و تغییر است.

برای درج نمودار، ابتدا از زبانه Insert گزینه Chart را انتخاب می کنیم:

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، می توان نمودارهای ستونی، خطی، دایره‌ای و انواع دیگری از نمودارها که در لیست سمت چپ آمده را انتخاب کرد.

ما برای درج اطلاعات و ویرایش آن در نرم افزار Excel، یک نمودار خطی را انتخاب می کنیم. به محض انتخاب، یک سند Excel در کنار سند Word باز می شود.

برای تنظیم نمودار درج شده با نمودار مورد نظرمان، باید تغییرات را در نرم افزار Excel انجام دهیم. فرض کنید می خواهیم نموداری با مشخصات زیر ایجاد کنیم:

میثم رحیمی بازدید : 373 پنجشنبه 15 تیر 1391 نظرات (0)

دانلود کتاب الکترونیکی نکته هایی پرکاربرد در فناوری اطلاعات                                                                                                   

در این کتاب شما با 101 نکته کاربردی و مهم در زمینه تکنولوژی اطلاعات آشنا می شوید.

1-    به کارمندان خود کمک کنید تا با اهمیت IT در کسب موفقیت های شغلی آشنا شوند. 
2-    در جست و جو تکنولوژی های جدیدی باشید که کارها را ساده تر می کنند.
3-    تمام توجه خود را به این موضوع معطوف کنید که IT چگونه می تواند شما و کارتان را تقویت کند.
4-    در سازمان خود بخش هایی را بیابید که هم اکنون از IT استفاده می کنند.
5-    سیستم هایی را انتخاب کنید که توانایی ایجاد برتری رقابتی را داشته باشند.
6-    طوری برنامه ریزی کنید که تکنولوژی با نیازهای کاری منطبق بشد نه برعکس.
7-    برای افزایش سرعت و انعطاف پذیری از سیستم های ساده IT استفاده کنید.
8-    IT را بیاموزید و گروه خود را به استفاده از آن ترغیب و تشویق کنید.
9-    برای دانش و خلاقیت انسانی ، بیشتر از سیستم های IT ارزش قائل شوید.
10-    در مورد تکنولوژی دیدگاه مثبتی داشته باشید و برای استفاده از آن آموزش های لازم را ببینید.  

 

                                                          دانلود مستقیم ار مدیا فایر

                                 http://www.mediafire.com/view/?5ca5cnxyb3ae301                                                                               

میثم رحیمی بازدید : 456 پنجشنبه 15 تیر 1391 نظرات (0)

دانلود کتاب الکترونیکی آشنایی و آموزش شبکه های حسگر بی سیم 

شبکه حسگر چیست:

شبکه حسگر/کار انداز (حس/کار) شبکه ای است متشکل از تعداد زیادی گره کوچک. در هر گره تعدادی حسگر و یا کارانداز وجود دارد.

شبکه حس/کار بشدت با محیط فیزیکی تعامل دارد . از طریق حسگرها اطلاعات محیط را گرفته و از طریق کار اندازها واکنش نشان می دهد. ارتباط بین گره ها، بصورت بی سیم است هر گره بطور مستقل و بدون دخالت انسان کار می کند و نوعا از لحاظ فیزیکی بسیار کوچک است و دارای محدودیت هایی در قدرت پردازش ظرفیت حافظه منبع تغذیه و ... می باشد. این محدودیت ها مشکلاتی را بوجود می آورد که منشا بسیاری از مباحث پژوهشی مطرح در این زمینه است این شبکه از پشته پروتکلی شبکه های سنتی پیروی می کند ولی بخاطر محدودیت ها و تفاوت های وابسته به کاربرد ، پروتکل ها باید بازنویسی شوند

میثم رحیمی بازدید : 580 پنجشنبه 15 تیر 1391 نظرات (0)
 

دانلود کتاب الکترونیکی آشنایی با زبان های برنامه نویسی اچ تی ام ال ، سی اس اس ، جاوا اسکریپت

در این کتاب شما با زبان های برنامه نویسی  HTML  و Css و  JavaScript آشنا می شوید.

فصولی که در این کتاب می خوانید عبارتنداز:

شروع کار با HTML

متن ها در HTML

لینکها و تصاویر

کار با فرمها


میثم رحیمی بازدید : 403 چهارشنبه 14 تیر 1391 نظرات (0)
 

دانلود کتاب الکترونیکی آشنایی با گوگل پلاس

در این کتاب شما با گوگل+ آشنا می شوید.

 

فهرستی که در این کتاب وجود دارد عبارتند از:

مقدمه

گوگل+ چیست؟

ایجاد یک اکانت گوگل

ثبت نام برای گوگل+

 

میثم رحیمی بازدید : 617 سه شنبه 13 تیر 1391 نظرات (0)

درج اشکال گرافیکی

در درس های قبل چگونگی درج جدول و عکس را آموختیم. در این درس با گزینه های بیشتری از زبانه Insert آشنا خواهیم شد.

برای زیباسازی متن تایپ شده، گاهی نیاز است که از اشکال گرافیکی و نمودار در پروژه ها استفاده کنیم.

 

درج اشکال گرافیکی
در زبانه  Insert گزینه ای به نام Shape وجود دارد. از این بخش می توانید اشکال گرافیکی را در سند خود رسم کنید. برای این کار یکی از اشکال مورد نظرتان را انتخاب کنید، در این صورت شکل ماوس و علامت «مکان نما» به صورت علامت مثبت (+) ظاهر می شود که با رسم آن بر روی هر نقطه ای از صفحه و به اندازه دلخواه، می توان شکل مورد نظر را ترسیم کرد.

 

اضافه کردن متن به اشکال گرافیکی
گاهی لازم است برای زیباتر کردن سند خود درون اشکال گرافیکی متنی نوشته شود. برای اضافه کردن متن به اشکال گرافیکی کافی است بر روی شکل راست کلیک کرده و گزینه Add Text را انتخاب کنید.

پس از نوشتن متن، می توانید اندازه و فونت آن را تنظیم کنید. سپس برای ویرایش متن درج شده، مجددا بر روی شکل راست کلیک کنید. این بار گزینه Add text به گزینه Edit text  تبدیل می شود.

میثم رحیمی بازدید : 440 سه شنبه 13 تیر 1391 نظرات (0)

امنیت در کامپیوترهای عمومی و سفر

 

حالا وقت اش است سراغ زمانی برویم که در خانه نیستید. در این وضعیت دو حالت متفاوت وجود دارد؛ حالت اول وقتی است که شما با لپ تاپ شخصی تان بیرون می روید و مشغول استفاده از آن در مکان هایی به جز خانه هستید. مثلا در یک کافی شاپ به اینترنت عمومی متصل شده اید و مشغول وبگردی هستید. در این وضعیت شما از کامپیوتر شخصی خودتان استفاده می کنید اما به یک شبکه عمومی متصل هستید. در این حالت باید نکات مهمی برای حفظ امنیت رعایت کنید و ضمنا مراقبت امنیت سخت افزاری لپ تاپ تان هم باشید.

در حالت دوم ممکن است بخواهید از یک کامپیوتر دیگر استفاده کنید. مثلا در یک کافی نت هستید یا در کتابخانه دانشگاه و مدرسه از کامپیوتر عمومی استفاده می کنید یا به خانه دوستتان رفته اید و مشغول استفاده از کامپیوترش هستید.

توجه کنید هر کامپیوتری که مال شخص خودتان نباشد و کس دیگری هم به آن دسترسی دارد را کامپیوتر عمومی تلقی می کنیم. بنابراین حتی اگر از کامپیوتر خواهرتان هم در خانه استفاده می کنید باید آن را یک سیستم ناشناس و خطرناک تلقی کنید.

عجله نکنید! در مورد همه این موارد به کمک این درس، نکات مفیدی خواهید آموخت.

حالت اول: وقتی با لپ تاپ/ موبایل خودم از اینترنت در اماکن عمومی استفاده می کنم.
در این حالت نسبت به وضعیت دوم کمی امنیت بیشتری دارید. اما دقت کنید که گفتیم فقط کمی! اتفاقا وقتی از لپ تاپ شخصی استفاده می کنیم احساس امنیت کاذبی داریم که گاهی اوقات به ضررمان تمام می شود. وقتی به اینترنت یا یک شبکه محلی متصل هستید اطلاعات از لپ تاپ خارج شده و در مسیر تا رسیدن به مقصد از کامپیوترهای مختلفی عبور می کند. فرقی نمی کند از طریق سیم به اینترنت متصل بشوید یا بی سیم. در هر دو صورت این ریسک وجود دارد که اطلاعات ارسالی و دریافتی در راه توسط افرادی به سرقت برود. تصور کنید که رمزهای عبور شما و متن هایی که می نویسد توسط فرد دیگری در راه خوانده شود. هر چقدر هم که لپ تاپ شما امن باشد در مسیر نمی توانید اطمینان داشته باشید که امنیت اطلاعات منتقل شده تامین است یا نه.

امنیت در مسیر انتقال اطلاعات
اطلاعات از لپ تاپ تا رسیدن به مقصد به دو صورت منتقل می شوند:

  • متن ساده
  • رمزنگاری شده

وقتی اطلاعات به صورت متنی منتقل می شوند، هر کسی که در مسیر آنها را بخواند می تواند از محتوای آنها اطلاع پیدا کند و این اطلاعات شامل آی پی شما هم می شود. بنابراین باید توجه کنید که چه چیزی را دریافت و ارسال می کنید. وقتی از حالت رمزنگاری استفاده می کنید اطلاعات در مسیر قابل خواندن نیست. البته تصور نکنید که به هیچ عنوان قابل خواندن نیستند؛ بسته به قدرت و روش رمزنگاری که استفاده می شود می توان بر روی امنیت ارتباط حساب کرد.

خواندن اطلاعات در شبکه های بی سیم کار آسانی است. هر کسی می تواند در یک شبکه اینترنت بی سیم عمومی با یک نرم افزار، اطلاعات رد و بدل شده توسط دیگران را دریافت و ذخیره کند! بنابراین ممکن است کسی که در کافی شاپ پشت میز آن طرفی با لپ تاپش نشسته، مشغول ذخیره کردن اطلاعات شما باشد.

هنگام استفاده از اینترنت اطلاعاتی که به صورت آدرس HTTPS و رمزنگاری SSL منتقل می شوند در مسیر قابل خواندن نیستند. در آدرس سایت ها به S آخر در HTTPS توجه کنید. وجود آن نشانگر استفاده از رمزنگاری در انتقال اطلاعات است. در این مورد در یکی از درس های این دوره بیشتر صحبت شده است.

سایت هایی که اطلاعات مهمی را رد و بدل می کنند، معمولا از این روش برای انتقال اطلاعات استفاده می کنند. برای مثال وقتی وارد اکانت جیمیل می شوید، می بینید که فرم ورود و صفحات ایمیل با آدرس https آغاز شده اند. اما یاهو فقط برای فرم ورود به ایمیل از این روش استفاده می کند و بعد از ورود به ایمیل بقیه صفحات به صورت متن ساده منتقل می شوند. بنابراین یک هکر در شبکه عمومی رمز عبور یاهوی شما را نمی بیند. اما ایمیل هایی که باز می کنید برایش قابل مشاهده است.

بسیاری از سایت ها حتی هنگام ورود از این روش استفاده نمی کنند. بنابراین وقتی به یک شبکه بی سیم عمومی متصل هستید و وارد اکانت تان در یک فروم می شوید باید روی این ریسک حساب کنید که یک نفر نام کاربری و رمز عبورتان را سرقت کند.

راه حل این است که از ورود به اکانت هایی که از روش امن برای لاگین استفاده نمی کنند خودداری کنید. هر چند راه دیگری هم وجود دارد. در صورتی که یک اکانت VPN داشته باشید که سیستم رمزنگاری مناسبی داشته باشد می توانید با خیال راحت تری از این اینترنت استفاده کنید. VPN یک تونل رمزنگاری شده بین شما و کامپیوتر سرور خودش ایجاد می کند و تمام اطلاعات رد و بدل شده در مسیر به صورت رمزنگاری منتقل می شوند. البته همانطور که گفتیم صرف داشتن یک VPN به معنای امنیت اطلاعات منتقله نیست و باید پروتکل رمزنگاری محکمی برای این ارتباط تعیین شده باشد.

میثم رحیمی بازدید : 530 سه شنبه 13 تیر 1391 نظرات (0)

داکیومنت (Document)- بخش دوم

در درس گذشته با چهار بخش اول از منوی اصلی در داکیومنت آشنا شدید. در این درس با باقی گزینه ها یعنی Format و Tools و Table و Help آشنا خواهید شد و با به پایان رساندن این درس شما با مبانی قسمت داکیومنت در گوگل داکس آشنا خواهید شد.

 

Format

تصویر بالا شمایلی کلی از گزینه Format است که در ادامه به توضیح هر کدام از گزینه های آن می پردازیم.

- Left-to-right-text و Right-to-left text: این دو گزینه را زمانی مشاهده خواهید کرد که قابلیت راست چین و چپ چین را در گوگل داکس فعال کرده باشید. اگر این کار را نکرده اید و این دو گزینه را مشاهده نمی کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که به درس گذشته مراجعه کنید تا با روش فعال کردن آن آشنا شوید و همانگونه که در درس قبل گفتیم به کمک این دو گزینه شما می توانید متن را در داکیومنت راست چین و یا چپ چین کنید.

- Bold و Italic و Underline: این سه گزینه در تمامی نرم افزارهای ویرایش متن وجود دارند و به همین دلیل شاید شما کارکرد هر یک از این گزینه ها را بدانید. به کمک گزینه Bold شما می توانید واژه یا عبارت مورد نظر خود را پررنگ کنید، به کمک گزینه Italic شما می توانید واژه یا عبارت مورد نظر خود را به صورت کج درآورد و به کمک گزینه Underline می توانید در زیر واژه یا عبارت مورد نظر خود یک خط بکشید.

- Strikethrough: به کمک این گزینه می توانید بر روی واژه یا عبارتی خط بکشید.

- Superscript و Subscript: اگر بخواهید عبارت را به صورت بالانویس (Superscript) و پانویس (Subscript) بنویسید، می توانید به کمک این دو گزینه این کار را انجام بدهید.

- Paragraph styles: به کمک این گزینه می توانید شکل و شمایل پاراگراف های داکیومنت خود را مشخص کنید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به این آدرس مراجعه کنید.

- Align: به کمک این گزینه شما می توانید جهت متن داخل داکیومنت را مشخص است. به عنوان مثال اگر می خواهید که تمامی خط ها در یک راستا باشند باید گزینه Justified را انتخاب کنید.

- Line spacing: به کمک این گزینه می توانید فاصله بین خطوط در داکیومنت را تعیین کنید.

- List styles: به کمک این گزینه می توانید شماره گذاری خودکار و یا حالت بولت پوینت (Bullet point) را فعال کنید.

- Clear formatting: به کمک این گزینه شما می توانید فرمت و ساختار متنی که استفاده می کنید را به صورت کامل پاک کنید و به حالتی که در داکیومنت تعریف کرده اید برگردانید. به عنوان مثال اگر متنی را که با فونت ۱۶ نوشته شده است را از یک داکیومنت به داکیومنت دیگری که فونت آن ۱۲ است کپی کنید، می توانید با انتخاب متنی که کپی کرده اید و انتخاب گزینه Clear formatting آن را با باقی داکیومنت خود یکسان کنید. جالب است نه؟!

میثم رحیمی بازدید : 445 سه شنبه 13 تیر 1391 نظرات (0)

داکیومنت (Document)- بخش اول

در درس «نگاهی کلی به گوگل داکس- بخش اول» شما با بخش‌های مختلف گوگل داکس آشنا شدید که یکی از این بخش‌ها Documents بود و در آن پرونده های متنی مانند آنچه در ورد امکان پذیر است را می توانستید ایجاد کنید.

در این درس به آموزش این بخش از گوگل داکس می پردازیم و شما خواهید آموخت که چگونه از امکانات مختلف آن در جهت رفع نیازهای خود استفاده کنید.

 

ایجاد و نام گذاری یک پرونده (Document)
در درس گذشته در مورد کارکرد دکمه Create صحبت کردیم که به کمک آن می توان فایل های مختلفی را در گوگل داکس ایجاد کرد. یکی از این فایل ها که به کمک این دکمه می توان ایجاد کنید، پرونده یا Document است. 

برای اینکه شما یک پرونده که از این پس آن را «داکیومنت» می نامیم، ایجاد کنید تنها کافی است که بر روی دکمه Create کلیک کنید و سپس از پنجره ای که باز می شود اولین گزینه یعنی Document را انتخاب کنید.

زمانی که بر روی گزینه Document کلیک کنید، پنجره‌ ای جدید باز می شود که از نظر شکل و شمایل بسیار شبیه ورد است و اگر شما تا کنون با ورد کار کرده باشید، کار کردن با این بخش مانند آب خوردن خواهد بود!


اگر دقت کنید گوگل داکس به صورت پیش فرض نام Untitled document را برای این داکیومنت در نظر گرفته است. برای تغییر نام داکیومنت باید شما بر روی نام پیش فرضی که گوگل داکس در نظر گرفته است کلیک کنید (جایی که با فلش قرمز مشخص شده است) و با باز شدن پنجره ای مانند تصویر زیر نام مورد نظر خود را وارد کنید.

نکته: این روش برای تغییر نام تمامی فایل هایی که در گوگل داکس ایجاد و یا آپلود می کنید کارآیی دارد و تنها با کلیک کردن بر روی نام هر فایل می توانید آن را تغییر بدهید. علاوه بر این شما می توانید از طریق صفحه اصلی گوگل داکس با انتخاب فایل مورد نظر خود که می تواند یک داکیومنت باشد، بر روی گزینه More کلیک کرده و سپس گزینه Rename را انتخاب کرده و نام مورد نظر خود را وارد کنید.

 

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 310
  • کل نظرات : 62
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 80
  • آی پی دیروز : 54
  • بازدید امروز : 215
  • باردید دیروز : 225
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 789
  • بازدید ماه : 789
  • بازدید سال : 36,883
  • بازدید کلی : 295,164